Hallo en welkom bij By Mem sieraden.

Draagbare sieraden voor iedereen.

 

Ik ben Alexandra en ik woon in een klein dorpje op het Friese platte land. Volop rust, ruimte en prachtige natuur om me heen, wat me heel veel inspiratie geeft.

Ik ben altijd bezig met het bedenken van draagbare sieraden. Of ik nou thuis aan tafel ontwerpen maak of ronddwaal door de omgeving om ideeën op te doen.

 

Ik was altijd al een creatieveling en ik wilde wel eens weten of ik ook met het maken van sieraden uit de voeten kon. Dat kon ik. Zelfs veel beter dan ik dacht. Maar de dingen die ik in eerste instantie maakte, waren geen eigen creaties en dus moest ik zelf iets gaan bedenken.

Zoals gezegd, aan inspiratie geen gebrek! Ik begon mijn eigen sieraden te ontwerpen. Dat was best een uitdaging, want het moest niet alleen mooi, maar ook draagbaar zijn. En dat is gelukt!

Natuurlijk liet ik iedereen enthousiast zien, wat ik had gemaakt. Al  snel stond mijn eerste "collectie" breed uitgestald bij een beautysalon. De reacties waren overweldigend.

De volgende stap was een streekmarkt. Hier zowaar mijn allereerste verkopen!!! En daarna bleven de verkopen doorgaan. Dat was voor mij het teken, dat ik de goede weg was ingeslagen.

 

Als ik mijn sieraden ontwerp en maak, werk ik het liefst met kralen van glas of natuursteen, in combinatie met andere materialen als leer, rubber en metaal. Alles van hoge kwaliteit, want dat is wel een must voor mij.

 

Inmiddels is er de By Mem sieraden website met de laatste nieuwtjes en de By Mem sieraden webshop, waar u naar hartenlust kunt rondkijken en kopen.

Misschien overbodig om te zeggen, maar alle sieraden van By Mem zijn handgemaakt in eigen atelier. Elk stuk is dus uniek. Van elk ontwerp is maar een beperkt aantal beschikbaar, met vrijwel alleen variatie in maat en kleur.

 

Tot slot nog even dit......

Heeft u een mooi sieraad gezien, maar ontbreekt uw maat of kleur? Geen probleem. Bijna alle sieraden kunnen voor u op maat en in kleur worden gemaakt, zonder bijkomende kosten.

Vul hiervoor gerust het contactformulier in of mail uw vraag of verzoek naar info@bymem-sieraden.nl

Uiteraard krijgt u dan bericht over de mogelijkheden en de te verwachten leverdatum.